Een fietstocht combineren met lekkere Sushi Breda

Geplaatst op

Een van de leuke dingen aan Nederland is dat je overal makkelijk heen kunt met de fiets. Dit is ook het geval in de prachtige stad Breda. Tevens is het een mooie eigenschap van Nederland om de multiculturele invloeden te omarmen. Dit zie je voornamelijk terug in het eten. Een enorm brede menukaart is te vinden in Nederland, van stamppot tot aan sushi Breda. Waarom niet beide combineren? Een fietstocht met heerlijke sushi Breda, dat klinkt toch als muziek in de oren? Hier noemen we een aantal leuke tips voor als je een fietstocht wilt combineren met onder meer een bezoek aan het sushirestaurant. Met behulp van onze tips kun je zeker zijn van een geslaagde dag!

Kasteel Breda

Van alle kastelen in Nederland is Breda de stad die zijn eeuwenoude kasteel op een steenworp afstand van het historische stadscentrum heeft staan. Op deze plek staat al sinds ten minste de 13e eeuw, toen Breda stadsrechten kreeg, een versterkt kasteel. De fundamenten van Kasteel Van Breda dateren dan ook grotendeels uit de Middeleeuwen. Tijdens de Renaissance werd het kasteel ingrijpend verbouwd, waardoor een prachtige mix van middeleeuwse praktische bruikbaarheid en verbluffende architectuur en stijl ontstond. Het heeft ook een heerlijke binnentuin waar je eventueel in het zonnetje je Sushi Breda kunt eten. 

Park Valkenberg

Tussen het historische stadscentrum en het centraal station van Breda ligt het park van Breda, een prachtige mix van kronkelende paden en heldere meren. In dit park zoek je een geschikt bankje (of een veldje en neem je eventueel een picknickkleed mee) en pak je je sushi Breda erbij. Het park is het mooist in de zomermaanden, wanneer het vol zit met locals en toeristen die een beetje van de zon, en de sushi Breda willen genieten. Park Valkenberg is ook de thuisbasis van verschillende delen van de afgebrokkelde stadsmuur.

Grote Markt

Dit grote plein in het hart van de stad brengt vele eetgelegenheden en biercafés waar je traditioneel Nederlands bier kunt proeven, of een lekkere sushi Breda bestelt. De Grote Markt is het kloppende hart van Breda, dus als je op zoek bent naar een plek om te zitten en te genieten, is dit de place to be. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site kun je genieten van heerlijke blogs over nog fijnere trips en vakanties.

Contactgegevens

Via info @ bicitours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden