Een seksdate, is dat iets wat je wilt?

Geplaatst op

In de meeste gevallen is praten over seks een ongemakkelijke aangelegenheid. Dat komt omdat er een taboe op zit / zat en dat heeft weer te maken met de calvinistische cultuur waarin we leven. Dat heeft zijn sporen na gelaten. Natuurlijk is dat niet in alle streken van Nederland zo sterk merkbaar. Grappig is dat er juist veel grappen over seks gemaakt worden en de veroveringen trots worden besproken, maar een serieus gesprek erover, dat is meestal een onderwerp dat mensen uit de weg gaan. Een seksdate met iemand is dan ook iets wat niet per se aan de grote klok gehangen wordt. Wellicht dat je dit deelt met een vriend of vriendin, maar daar blijft het vaak dan ook wel bij. 

Een sexdate limburg kan overigens een prima tijdsbesteding zijn. Misschien wil je niet puur alleen voor de seks een date, maar hoop je dat er iets meer uit naar voren kan komen. Dat kun je allemaal bespreken met je dates. Meestal ga je eerst een tijdje chatten online voordat het tot een afspraak komt. Alles is mogelijk, wanneer je het maar aan geeft. In deze blog geven we je wat tips voor een date. 

Vertel waar je heen gaat

Het is goed om iemand te laten weten dat je op date gaat. Dus inderdaad welk hotel en welke stad. Je hoeft echt niet alle details te laten weten, maar dat je laat weten waar je bent is zeker een goed idee. 

Kijk goed naar welke site je kiest 

De verschillende sites waarop je kunt daten, zullen een verscheidenheid aan regels en voorwaarden hebben. Het is slim om te kijken hoe dit precies zit, je wilt tenslotte niet dat bijvoorbeeld je profielfoto voor commerciële doeleinden gebruikt wordt zonder dat je het weet. Door van te voren goed de voorwaarden door te nemen kun je een boel gezeur voorkomen. 

Volg je gevoel

Je kunt met iemand op date gaan, maar wanneer jij tijdens de date het gevoel krijgt dat je liever geen seks wilt met deze persoon, dan kun je dat gewoon aangeven. Je hoeft je nooit verplicht te voelen om wel seks te hebben. Het is ook altijd slim om van te voren aan te geven dat je het allemaal een beetje wilt aanzien. Wanneer je dit vlot van te voren aangeeft kan er geen gekke situatie ontstaan. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site kun je genieten van heerlijke blogs over nog fijnere trips en vakanties.

Contactgegevens

Via info @ bicitours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden