Heerlijk fietsen met de beste wandelschoenen

Geplaatst op

Wat is er nou net zo gezond als fietsen? Ja, inderdaad, dat is natuurlijk wandelen. Het mooie is dat je tijdens de leukste fietstochten zomaar af kunt stappen om eens een fikse wandeling te maken. Als we kijken naar het ideale schoeisel voor elke wandeltocht, dan komen we toch echt uit bij Lowa. Lowa is een begrip als het gaat om de wandelschoen. Iedere wandelaar kent deze schoenen.

Lowa is een absoluut begrip op het gebied van de wandelschoen

Stap je even van de fiets om een flink stuk te gaan wandelen? Draag dan bij voorkeur de wandelschoenen van Lowa. Lowa kan beschouwd worden als een absoluut topmerk. Lowa biedt een zeer breed assortiment en dit voor zowel citytrips en zeker ook voor de meer stevige wandeling in de bergen. Ga je trektochten maken? Ook dan doe je er goed aan om te kiezen voor de wandelschoenen van Lowa.

De beste schoenen voor zowel de avontuurlijke man en vrouw

Lowa biedt de beste schoenen voor zowel de man als de vrouw. Een Lowa wandelschoen past om elke voet en zit meteen als gegoten. Leuk is om te vermelden dat Lowa ook speciale wandelschoenen heeft ontwikkeld voor de traditionele Vierdaagse van Nijmegen. Ga jij meedoen aan deze uitdaging, dan doe je er zeer verstandig aan om voor deze speciale Lowa schoenen te kiezen. 

Bekend om de innovatieve manier van werken

Lowa is een Duits bedrijf dat bekend staat om innovaties. De onderneming is al actief vanaf 1923 en de schoenen zijn geschikt voor actieve buitenmensen. Lowa weet als geen ander de traditionele productiemethoden te combineren met de meest vooruitstrevende technologieën. Zo ontwikkelde Lowa in 1937 de vibram zool. Deze zool heeft de optimale rubbersamenstelling en deze zool is buitengewoon geschikt voor bergbeklimmers. Lowa was ook al het eerste merk dat koude isolatie introduceerde, voor vormvastheid en voor de volledige bescherming tegen vocht. Lowa blijft innoveren en elke dag opnieuw probeert het weer een betere en comfortabele wandelschoen te ontwikkelen. En het mooie is dat een kwaliteitsschoen van het Duitse Lowa beslist niet altijd meteen de hoofdprijs kost!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site kun je genieten van heerlijke blogs over nog fijnere trips en vakanties.

Contactgegevens

Via info @ bicitours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden