Toffe dingen die je kunt doen op date

Geplaatst op

In deze blog gaan we je inspireren met voorbeelden. Het is leuk om met je date iets tofs te doen. Het kan zijn dat jullie een stel zijn. Ook is het mogelijk dat jullie elkaar net kennen. Dat maak helemaal niets uit. Je kunt gewoon deze dingen samen leuk doen. 

Kunst en erotiserende zaken

Met bodypaint combineer je kunst met een erotiserende lading. Een ideaal uitje voor stellen. Natuurlijk is het ook heel erg leuk wanneer je een ondeugende date wilt plannen om te gaan voor zoiets als bodypaint. Het is wel zaak dat je even overlegt van te voren of je ook iets moet meenemen. Een handdoek bijvoorbeeld, want met al die verf is het lastig om na die tijd ongezien naar huis te komen. 

Genieten van de natuur

Je kunt tal van dingen doen om te genieten met je date. Leuke dingen zijn ook gewoon eens even in de natuur te lopen. Het bos of het strand zijn dan plekken waar veel mensen willen lopen om te genieten. Je voelt je ook een stuk relaxter wanneer je lekker met de wind door je haren over het strand loopt. Of wat dacht je van de verschillende bosgeluiden? Heerlijk rustgevend. De natuur is echt de beste plek om te wandelen en een leuk gesprek te voeren. 

Iets gaan drinken

Een echte evergreen is wat te gaan drinken in een bar of pub. Veel mensen doen dit met hun date. Dit is niet verwonderlijk, want het is een activiteit die niet al te veel kost en het is daarbij ook nog een keer heel gezellig. Tijdens een drankje kun je gemakkelijk genieten en praten over koetjes en kalfjes. Ook kun je natuurlijk wel een zinnig gespreksonderwerp aansnijden. Meestal zijn dergelijke gesprekken bedoeld om een relaxt gevoel bij elkaar te krijgen. Dus heel erg diepzinnig hoeft het allemaal niet te worden. Meer lezen? Check dan de verschillende artikelen op onze site. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site kun je genieten van heerlijke blogs over nog fijnere trips en vakanties.

Contactgegevens

Via info @ bicitours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden